Barbatul din zodia Scorpion

2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Nativul Scorpion este cel mai complex semn zodiacal, fiind un mister pentru cei din jur si chiar pentru el insusi. Cu toate ca viata sa interioara este extrem de intensa si variata, el nu se exteriorizeaza si comunica direct foarte rar. Are nevoie de nenumarate dovezi de dragoste si siguranta pana sa isi dezvaluie adevarate personalitate.

Cum ii atrag atentia?

In primul rand adopti o atitudine atragatoare si provocatoare care sa iti dea incredere si putere, ideal ar fi o combinatie de haine in culori rosu si negru. Pastreaza-ti sangele rece si renunta la exuberanta. Nu te angaja in discutii superficiale sau in barfe meschine deoarece se va indeparta foarte rapid de tine. Nu strica sa te inconjori intr-o aura de mister deoarece nativul Scorpion iubeste cel mai mult provocarea.

Cum il pastrez?

Chiar daca te iubeste si este foarte atras fizic de tine, ceva din interiorul lui ii impune o anumita rezerva. El nu se daruieste in totalitate chiar si dupa o viata intreaga impreuna cu o femeie. Scorpionul vrea intotdeauna ceea ce nu poate avea, de acea este important sa incerci intr-un mod subtil sa nu fi mereu la dispozitia lui.

Sfatul AstroDestin: pastreaza pasiunea vie iar restul va veni de la sine.
2009-11-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Scorpion: