Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Scorpion

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.


Barbatul din zodia Scorpion

Acest barbat este un manipulator abil si frange multe inimi in cariera lui de seducator. Te poate face sa te simti extrem de vulnerabila in preajma lui deoarece de fiecare data, cand era sa pui piciorul in prag, te-a putut convinge ca nu ai dreptate.

Acest barbat este capabil sa recunoasca si faptul ca a gresit, sa spuna ca este de vina si merita pedeapsa ta, insa sa faca acest lucru doar pentru a face dragoste inca odata cu tine.

Este adevarat ca acesti barbati pot iubi sincer, insa pana cand sa faca acest lucru, frang multe inimi inocente. El te poate face sa crezi in iubirea sublima, in timp ce te doreste doar carnal. Daca ai suferit din cauza lui, iti este greu sa te razbuni pe el deoarece el ti-a descoperit tie punctele sensibile, insa ale lui sunt bine ascunse.

Ai doua arme infailibile. In primul rand, nu il lua in serios. Indiferent ce spune sau ce promite, trateaza-l ca pe un pusti care nu stie ce zice sau pe un neserios pe care nu il crezi. Fii rationala si rece si glumeste cu el.

Nu te lasa afectata. Considera amuzant ce zice, razi copios la declaratiile sale, insa nu pune baza pe ele. Barbatul din zodia Scorpion uraste sa nu fie bagat de seama. El mereu se considera o persoana importanta si nu poate sa conceapa faptul ca o femeie catalogheaza cuvintele si promisiunile lui drept glume.

Apoi, al doilea lucru pe care poti sa il faci ca sa ii chinui sufletul in flacarile iadului, este sa ii ataci orgoliul. Spune-i ca o persoana placuta, dar nici pe departe nu este exceptional, nu are nimic iesit din comun, nimic unic sau personal. Este la fel ca alti barbati pe care i-ai cunoscut si nu te-a impresionat cu nimic.

La aceasta atitudine a ta vei avea un Scorpion gata sa faca cele mai mari nebunii doar ca sa te impresioneze. Nu te lasa insa captivata, pastreaza atitudinea mai sus descrisa si se va scufunda intr-o stare de angoasa dezagreabila.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Scorpion: