Secretul succesului zodiei Scorpion

2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?

Atuul tau principal: Capacitatea investigatoare!


Ai o foarte ascutita finete psihologica prin care reusesti sa descoperi rapid punctele sensibile ale oamenilor din jur si sa profiti de ele pentru ca sa iesi in castig. Vointa ta deosebit puternica face ca sa misti si muntii din loc. Atuul tau cel mai mare este ca atunci cand esti provocat, dezavantajat sau intampini dificultati, atunci ai cea mai mare forta care erupe din tine cu o intensitate fenomenala si razi in cale toate obstacolele intampinate. Ai puterea de a rasturna situatiile si castigi stima celor din jur. Stii sa te impui.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa ai din toate (bani, masini, aventuri amoroase etc) cat mai mult! Sa poti sa castigi chiar si prin mijloace necurate. Sa poti sa te razbuni pe toti cei ce au ras de tine. Sa ii poti manipula pe cei din jur ca sa ti se faca pe plac. Sa fie ceilalti invidiosi pe tine.2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Scorpion: