ANALIZA NUMEROLOGICA

2016-10-05 | Recomanda articolul prin Y!M
Numerologia studiaza relatia magica dintre numere si evenimentele din viata unui om. Afla acum ce efect are asupra destinului tau prenumele pe care il porti, ce iti aduce anul care vine si descopera lucruri interesante ce se ascund in datele importante ce ti-au marcat viata.
Energiile numerelor ne influenteaza viata. Fiecare cifra este purtatoare a unei energii cosmice, universale (de exemplu, numarul 1 reprezinta energia inceputului, numarul 3 are legatura cu Trinitatea si reprezinta armonia, numarul 4 reprezinta energia stabilitatii (sa ne gandim la faptul ca o locuinta are 4 colturi si scaunul 4 picioare etc.), iar numarul 9 indica sfarsitul unui ciclu, etc).

Numerele sunt peste tot: data nasterii, numarul locuintei noastre, data la care ne-am intalnit pentru prima oara persoana iubita, data casatoriei, data la care ne-am angajat sau ne-am deschis afacerea, etc. Toate aceste date (datorita numerelor diferite care il compun) au o vibratie energetica pe care o emana si astfel influenteaza evenimentele din destinul unei persoane.

In numerologie fiecarei litere din alfabet ii corespunde un numar (cu care este in rezonanta). Astfel, putem descoperi ce energii influenteaza o persoana in functie de numele pe care il poarta. De exemplu, putem vedea daca o persoana este predispusa spre pozitii de conducere sau va calatori mult in aceasta viata.

Ce ne poate dezvalui numerologia?
Putem afla cum va fi influentat destinul unei persoane din cauza prenumelui pe care il poarta.
Putem descoperi cum data casatorieI influenteaza evenimentele din casnicie.
Putem afla ce ne aduce anul care urmeaza.

Cum comand?
Pentru a comanda o analiza numerologica va rugam sa ne atasati dovada platii si ne scrieti un mesaj pe office@astrodestin.ro urmand modelul de mai jos:
Prenume si varsta:
Ziua, luna si anul nasterii:
Problema dvs:
Intrebarea dvs:

Exemplu de mesaj pe care il asteptam de la dvs:
“Ma numesc Corina, as vrea sa stiu ce imi aduce anul urmator mie si familiei mele, daca o sa fim sanatosi, daca o sa terminam de construit casa si daca sotul meu o sa rezolve problema cu mostenirea in anul care vine. Datele noastre de nastere sunt: 17 oct 1980, sotul Mihai nascut la 12 mai 1978, iar baiatul nostru Octavian la 3 mai 2006. Multumesc.”
 
Pret: PROMOTIE, reducere 60%: pret intreg 73 Ron, ACUM DOAR 29 RON
Mod de plata: metoda de plata acceptata: Paypal pe contul: office@astrodestin.ro
Raspunsul il primiti pe privat, pe e-mail-ul de pe care ati trimis mesaj.
Termenul in care raspundem clientilor este de 3-5 zile lucratoare.(exclus week-end-uri si sarbatorile nationale). In cazul in care din cauze neprevazute nu va putem onora comanda in termenul indicat, veti primi urmatoarea consultatie gratuita.


Cum iti faci cont de PayPal in Romania

Incepand cu data de 1 octombrie 2016 Astrodestin.ro isi redeschide serviciile de consultatie astrologica, astro-compatibilitate si citit in cartile de tarot, oferind in plus cititorilor nostrii si analize numerologice, citit in rune, divinatie Ogham (oracol drudic) si divinatie oracol tibetan (oracolul calugarilor budhisti).2016-10-05 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Special: