CITIT IN CARTILE DE TAROT

2016-10-02 | Recomanda articolul prin Y!M
 Cartile de tarot sunt foarte des folosite pentru cititul viitorului deoarece au o simbolistica bogata si complexa, oferind raspunsuri subtile si profund transformatoare.
Sunt 78 de carti de tarot, dintre care 22 de Arcane Majore si 56 de Arcane Minore (Spade, Monede, Cupe si Bastoane). Pentru etalarea de tarot la astrodestin.ro folosim cartile de tarot Rider-Waite.

 Atunci cand apare o Arcana Majora intr-o etalare de tarot inseamna ca evenimente transformatoare vor veni in viata persoanei pentru care se face etalarea. Cartile de curte (Regi, Regine, Valeti, Cavaleri) intr-o etalare de tarot arata influenta altor persoane asupra situatiei cu care se confrunta clientul. Asii intr-o etalare indica oportunitati, Spadele probleme iar Monedele bani si bunastare materiala. Cartile de tarot pot ajuta clientul sa isi rezolve blocajele subconstiente si sa isi deblocheze potentialul personal pentru a trai o viata mai buna si mai fericita.

Un lucru fantastic legat de cartile de tarot este ca acestea contribuie la dezvoltarea spirituala. Raspunsul pe care clientul il primeste intr-o etalare de tarot ii va transforma constiinta, il va ridica nivelul spiritual si il va face mai puternic, mai constient de sine si de oportunitatile din viata sa, mai optimist, mai fericit.

Tipuri de intrebari pentru o etalare de tarot:

Clientul poate pune orice fel de intrebare tarotologului, legat de bani, sanatate, dragoste, casatorie, copii, calatorii, etc. Cartile de tarot vor oferi un raspuns nuantat si bogat in informatii.

Cum comand o etalare de tarot pentru problema mea?

Pentru a comanda o etalare de tarot va rugam sa ne atasati dovada platii si ne scrieti un mesaj pe office@astrodestin.ro urmand modelul de mai jos:
Prenume si varsta:
Problema dvs:
Intrebarea dvs:

Exemplu de mesaj pe care il asteptam de la dvs:
“ Buna, sunt Ncioleta, 37 de ani .
Problema mea: De 6 luni am inceput sa avem certuri serioase cu sotul meu, parca nu ne mai intelegem din nimic. Avem doi copii de varsta scolara si au inceput sa fie afectati de conflictele din familie. Nu inteleg de ce nu mai reusim sa ne intelegem si ma intreb daca nu are pe cineva.
Intrebarea mea este: Cartile de tarot pot sa spuna daca sotul meu are o relatie extraconjugala sau din ce cauza este certaret si distant in ultima vreme?”

Pret: PROMOTIE, reducere 60%: pret intreg 73 Ron, ACUM DOAR 29 RON
Mod de plata: metoda de plata acceptata: Paypal pe contul: office@astrodestin.ro
Raspunsul il primiti pe privat, pe e-mail-ul de pe care ati trimis mesaj.
Termenul in care raspundem clientilor este de 3-5 zile lucratoare.(exclus week-end-uri si sarbatorile nationale).
In cazul in care din cauze neprevazute nu va putem onora comanda in termenul indicat, veti primi urmatoarea consultatie gratuita.

Cum iti faci cont de PayPal in Romania

Incepand cu data de 1 octombrie 2016 Astrodestin.ro isi redeschide serviciile de consultatie astrologica, astro-compatibilitate si citit in cartile de tarot, oferind in plus cititorilor nostrii si analize numerologice, citit in rune, divinatie Ogham (oracol drudic) si divinatie oracol tibetan (oracolul calugarilor budhisti).2016-10-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Special: