CONSULTATIE ASTROLOGICA si ASTRO-COMPATIBILITATE

2016-10-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Astrologia poate da raspuns la o multitudine de intrebari, ca de exemplu: Cat de compatibila sunt cu iubitul meu din punct de vedere astrologic? Se vad copii in destinul meu?  Ce cariera imi spun astrele ca mi se potriveste? Sunt predestinat sa fiu sarac? Este astrograma mea una buna sau rea? De ce am ghinion in dragoste?

 Astrograma este harta cerului din momentul nasterii persoanei. Aceasta curpinde informatii despre caracterul, personalitatea, destinul, norocul si karma persoanei. Pentru intocmirea astrogramei astrologul are nevoie de data nasterii persoanei caruia i se face analiza astrologica: ziua, luna, anul nasterii, locul nasterii si ora nasterii daca se cunoaste.

Ce fel de intrebari puteti adresa astrologului?
  •  Intrebari legate de compatibilitate: Cat de compatibila sunt cu iubitul meu din punct de vedere astrologic? Avem sanse de fericire pe termen lung? Ma potrivesc cu persoana pe care o iubesc?
  •  Intrebari legate dragoste: Cand ma voi casatori? Ce spune astrograma mea, voi divorta sau nu? Puteti vedea copii in destinul meu? De ce am ghinion in dragoste? Cand imi voi intalni sufletul pereche?
  • Intrebari legate de cariera si bani: Ce cariera imi spun astrele ca mi se potriveste? Sunt predestinat sa fiu sarac? Este astrograma mea una buna sau rea?
  • Intrebari legat de sanatate, calatorii etc: Ma voi muta in strainatate sau voi ramane in Romania, ce vedeti in destinul meu? La ce boli sunt predispusa? Voi trai mult?
  • Intrebari legate de karma: Am o karma buna sau rea? Ce am fost in viata anterioara? Ce lectii karmice am? Cum sa imi imbunatatesc karma? Care este scopul vietii mele?
Cum comand?
Pentru a comanda o consultatie astrologica va rugam sa ne atasati dovada platii si ne scrieti un mesaj pe office@astrodestin.ro urmand modelul de mai jos:
Prenume:
Ziua, luna si anul nasterii:
Locul nasterii:
Ora nasterii (daca se cunoaste):
Problema dvs:
Intrebarea dvs:

Observatie:Pentru a realiza compatibilitatea astrologica dintre doua persoane este nevoie de datele de nastere de la ambii parteneri.
 
Exemplu de mesaj pe care il asteptam de la dvs:
“ Buna, sunt Maria, nascuta la 27 Mai 1977 la Bucuresti, ora 19.00.
Problema mea: sunt la capatul puterilor, nu reusesc sa imi gasesc loc de munca, de 6 luni imi tot caut degeaba, ghinioanele se tin lant in viata mea, recent m-am despartit de persoana iubita si mama mea are probleme de sanatate.
Intrebarea mea este: Cand se vor rezolva problemele mele?”


Pret: PROMOTIE, reducere 60%: pret intreg 73 Ron, ACUM DOAR 29 RON
Mod de plata: metoda de plata acceptata: Paypal, plata pe contul: office@astrodestin.ro 
Raspunsul il primiti pe privat, pe e-mail-ul de pe care ati trimis mesaj.
Termenul in care raspundem clientilor este de 3-5 zile lucratoare.(exclus week-end-uri si sarbatorile nationale).
In cazul in care din cauze neprevazute nu va putem onora comanda in termenul indicat, veti primi urmatoarea consultatie gratuita.

Cum iti faci cont de PayPal in Romania
 
Incepand cu data de 1 octombrie 2016 Astrodestin.ro isi redeschide serviciile de consultatie astrologica, astro-compatibilitate si citit in cartile de tarot, oferind in plus cititorilor nostrii si analize numerologice, citit in rune, divinatie Ogham (oracol drudic) si divinatie oracol tibetan (oracolul calugarilor budhisti).


2016-10-02 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Special: