Locul ideal de trait pentru femeile din fiecare zodie

2010-11-21 | Recomanda articolul prin Y!M

Locul in care o persoana s-a nascut are o importanta deosebita, cel mai adesea de natura karmica. Este un motiv bine intemeiat pentru ce s-a nascut intr-o anumita zona geografica, intr-un anumit popor si chiar mediu urban sau rural.
Pe parcursul vietii fiecare persoana incearca sa isi gaseasca locul cu adevarat potrivit pentru sufletul sau. Atat zodia cat si ascendentul poate da indicii importante despre mediul unde o persoana isi poate gasi cu adevarat locul, trai si dezvolta in plina armonie.

Zodiile de Foc: Berbec, Leu, Sagetator

Femeile din aceste zodii se simt bine in orase mari, de preferinta capitale si metropole unde ritmul dezvoltarii este rapid. Nu le este frica de competitie, chiar le place sa iasa in evidenta, doar sa li se ofere oportunitati.

Nativele din zodia Berbec sunt femei independente prin definitie. Agitatia oraselor mari le prieste deoarece le place sa faca mereu ceva nou si sa aiba libertatea de a fi ele insele, sa fie unice prin propriul lor stil.

Nativele din zodia Leu – prefera orasele care sunt centre ale arte si modei. Fashioniste inraite, aceste native au nevoie de magazine luxoase care sa le ofere posibilitatea de a alege din cele mai frumoase lucruri. Apreciaza cafenelele unde se intrunesc artistii.

Nativele din zodia Sagetator tind cel mai des sa se mute din locurile natale in tari straine, adesea pe alt continent. Sunt atrase de alte civilizatii si greu se multumesc cu ceea ce le ofera mediul in care s-au nascut. Destinatia lor este aleasa in functie de oportunitatile profesionale.


Zodiile de Aer: Gemeni, Balanta, Varsator

Femeile nascute in aceste zodii prefera orase frumoase care ofera o mare varietate de dezvoltare culturala, profesionala si de petrecere a timpului liber. Adesea evita insa capitalele din cauza agitatie si competitie acerbe care nu le face deloc bine femeilor din zodiile de aer.

Nativele din zodia Gemenii sunt nelinistite si se muta des, insa cel mai adesea nu la distante mari, deoarece simt ca s-au plictisit intr-un anumit loc. Pentru ei conteaza foarte mult unde se afla prietenii lor, anumite rude sau persoana iubita si tind sa se mute acolo unde se afla cei dragi.

Nativii Balanta cauta zone urbane, orase care sunt centre universitare si culturale, unde pot sa isi satisfaca nevoia de comunicare, prietenii diverse, muzica, dans si shopping. Nu le place sa se mute des, de aceea odata gasit locul de suflet, vor ramane toata viata in acel oras.

Nativele din zodia Varsator sunt cele care isi gasesc cel mai greu locul pe aceasta planeta. De multe ori nu le place nici perioada din epoca in care s-au incarnat, si-ar fi dorit sa fi trait in alte vremuri si in alte civilizatii. Optiunile lor sunt excentrice si vor alege cel mai adesea un oras universitar, unde putina lume ii cunoaste.


Zodiile de Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn

Pentru femeile din aceasta zodie conteaza doua lucruri in alegerea locului potrivit: prosperitatea financiara si linistea, spatiul personal. Ele aleg sa traiasca in locuri unde pot avea o sursa de venit buna, insa cat mai putina agitatie.

Femeile din zodia Taur nu sunt facute pentru agitatia oraselor. Chiar daca au joburi foarte bune in oras, ele prefera sa conduca masina inca o ora in plus, dar sa stea la casa si gradina. Sunt incantate de tot ceea ce este rustic. O ferma mare, cu herghelie, unde pot duce o viata comoda, naturala si prospera, este visul lor.

Nativele din zodia Fecioara aleg orase de dimensiuni medii, unde isi pot continua studiile, isi pot gasi un loc de munca bun si ii au aproape si pe cei dragi. Isi doresc o casa cu gradina unde sa poata tine animalele, deoarece sunt mari iubitori de pisici si caini.

Nativii din zodia Capricorn apreciaza orasele care au o foarte buna dezvoltare economica. Le plac orasele linistite insa bine organizate, unde au mari oportunitati profesionale, deoarece fac parte din femeile cele mai ambitioase. Le plac mediile de trai unde vecinii nu sunt prea curiosi de viata lor personala.


Zodiile de Apa: Rac, Scorpion, Pesti

Femeile din aceste zodii sunt romantice si sentimentale. Sunt atrase de orase mici si cochete, locuri care sunt renumite ca atractii turistice pentru festivaluri de arta, monumente istorice sau frumusetea exotica.

Nativele din zodia Rac ar fi fericite daca ar putea sa isi asigure traiul de zi cu zi din abilitatile lor artistice, artizanat, gradinarit sau turism. Ele viseaza sa locuiasca in mijlocul naturii, la o casa cocheta si gradina cu flori, in preajma unui rau, lac sau ocean.

Nativele din zodia Scorpion sunt atrase de zonele rezidentiale. Ele aspira la case mari si luxoase, dorind sa se bucure atat de oportunitatile economice care sunt intr-un oras mare, precum si de linistea oferita de o zona retrasa, exclusivista.

Nativii din zodia Pesti apreciaza orasele care au iesire la mare sau la ocean, deoarece adora plajele frumoase, langa apa se simt in elementul lor. La fel de usor isi pot gasi locul si fericirea si intr-un oras plin de artisti, expozitii de arta si festivaluri diverse.2010-11-21 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Special: