ORACOLUL TIBETAN

2016-10-07 | Recomanda articolul prin Y!M
Oracolul tibetan "Mo" este oracolul calugarilor buddhisti.

Oracolul tibetan foloseste un zar cu 6 fatete, dar nu un zar obisnuit: pe fiecare fata a zarului este inscrisa o mantra. Cele 6 mantre folosite in divinatie sunt : Ah, Ra, Pa, Tsa, Na si Dhi. Zarul se arunca de 2 ori si se citeste mesajul corespunzator combinatiei celor doua mantre.

Mantrele corespund lui  Mañjuúrî, un bodhisattva asociat cu meditatia si intelepciunea transcedentala. Oracolul MO este parte a culturii si religiei din Tibet. Tibetanii consulta oracolul “MO”  de mai multe secole in legatura cu calatoriile din viata lor, relatiile familiale si evenimentele viitoare. Predictiile oracolului “MO” au fost reunite intr-o carte de Jamgon Mipham (1846-1912) calugar budhist din Tibet.

Persoanele care practica meditatia budhista, meditatia zen sau la care le place sa asculte muzica budhnista pot avea o afinitate aparte cu raspunsurile primite prin oracolul tibetan, lor li se potriveste perfect acest tip de divinatie. Orice persoana atrasa de spiritualitate poate insa sa consulte oracolul tibetan, deoarece raspunsurile sale simple (dar nu simpliste), pline de intelepciune si directe sunt usor de inteles de oricine.

Raspunsul pe care clientul il primeste prin oracolul tibetan, oracolul alugarilor budhisti, duce la pacea mintii si a inimii. Clientul va putea observa ca se linisteste sufleteste si mintea sa capata claritate si focalizare in zilele ce urmeaza dupa ce a primit raspunsul oracolului tibetan. Mesajul oracolului ajuta persoana sa isi gaseasca echilibrul in viata si ii deschide charkrele.

Cum comand?
Pentru a consulta oracolul tibetan va rugam sa ne atasati dovada platii si ne scrieti un mesaj pe office@astrodestin.ro urmand modelul de mai jos:
Prenumele si varsta:
Problema dvs:
Intrebarea dvs:

 
Exemplu de mesaj pe care il asteptam de la dvs:
“ Buna, sunt Anca, am 32 de ani, sunt zodia Scorpion.
Problema mea: de 2 ani am probleme cu spatele si foarte mult stres la locul de munca. Nu vreau sa imi schimb locul de munca, imi place aici unde lucrez, dar e prea mare volum de munca si nu ma inteleg cu colegii, in particular cu o colega zodia Leu avem adesea conflicte.
Intrebarea mea este:
Cand se vor rezolva problemele mele cu spatele si cele de la locul de munca?”

Pret: PROMOTIE, reducere 60%: pret intreg 73 Ron, ACUM DOAR 29 RON
Mod de plata: metoda de plata acceptata: Paypal, plata pe contul: office@astrodestin.ro 
Raspunsul il primiti pe privat, pe e-mail-ul de pe care ati trimis mesaj.
Termenul in care raspundem clientilor este de 3-5 zile lucratoare.(exclus week-end-uri si sarbatorile nationale).
In cazul in care din cauze neprevazute nu va putem onora comanda in termenul indicat, veti primi urmatoarea consultatie gratuita.

Cum iti faci cont de PayPal in Romania
 
Incepand cu data de 1 octombrie 2016 Astrodestin.ro isi redeschide serviciile de consultatie astrologica, astro-compatibilitate si citit in cartile de tarot, oferind in plus cititorilor nostrii si analize numerologice, citit in rune, divinatie Ogham (oracol drudic) si divinatie oracol tibetan (oracolul calugarilor budhisti).


2016-10-07 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Special: