Barbatul din zodia Taur

2009-11-01 | Recomanda articolul prin Y!M

Ce caracter are?
Nativul din zodia  Taur este rabdator, tenace si uraste cand cineva ii impune vreun lucru. Inainte de a se implica afectiv el trebuie sa stie exact cum stau lucrurile si cat de serioasa este partenera. Odata ce s-a indragostit devine foarte gelos si are nevoie permanenta de caldura si dragoste.

Cum ii atrag atentia?
Fii feminina in adevaratul sens al cuvantului. El apreciaza un parfum fin, o tinuta eleganta dar si senzuala, un trup cu forme frumos conturate. Gateste-i o mancare pe cinste si l-ai castigat pe jumatate. Este bine sa stii ca el are un apetit bogat in privinta sexului.

Cum il pastrez langa mine?

Tandretea este prima calitate pe care trebuie sa o aiba o femeie sa reuseasca sa pastreze un nativ Taur, insa atentie, in cazul lui, tandretea trebuie neaparat manifestata fizic. Fa-i un masaj atunci cand este obosit si te va aprecia mai mult decat iti dai seama. Da curs apetitului tau sexual ridicat si vei fi cu adevarat surprinsa de interesul si entuziasmul lui.

Sfatul AstroDestin: Barbatul din zodia Taur are nevoie de mancare gustoasa, deoarece este semn de pamant. Nu il tine pe regim de fast-food. 

2009-11-01 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Taur: