Mireasa din zodia Taur

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Taur: Este plina de naturalete si toata un zambet. Fiind un semn de pamant, face acest pas de a se casatori cu toata seriozitatea si increderea in viitorul ei sot. Foarte eficienta si pragmatica, nunta ei va fi bine organizata, la fel ca si viata pe care o planifica alaturi de persoana iubita.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Taur viseaza la o nunta clasica, eleganta si cu bun gust. Nimic excentric nu va fi la nunta ei, deoarece echilibrul o caracterizeaza si dorinta pentru armonie. Va face o nunta mare, cu multi invitati generosi. Va avea grija ca evenimentul sa aiba fastul caracteristic din toate timpurile si toata lumea sa se simta bine.

Recomandarea astrelor: Nativele din zodia Taur sunt bucatarese excelente, de aceea iti recomandam ca sa alegi cu cea mai mare atentie meniul care va fi servit la nunta ta. Da-ti interesul pentru fiecare detaliu al deliciului culinar si efectele in randul nuntasilor vor fi pe masura.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Taur: