Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Taur

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Taur

Barbatii din zodia Taur au un calm aparent imperturbabil si pot sa suporte, fara sa fie afectati. Este foarte posesiv in relatiile sale, insa capabil sa insele, ceea ce poate produce rani adanci in sufletul iubitei sale. Ca sa faci sa sufere un barbat Taur este dificil, dar nu imposibil, insa trebuie sa fii tare pe pozitei.

In prima faza a razbunarii trebuie sa petreci cat mai mult timp cu acest nativ, sa ii spui off-urile tale, sa ii faci masaj, sa arati ca il admiri. Trebuie sa mizezi pe faptul ca acest barbat se ataseaza puternic de persoanele cu care petrece mult timp.

Apoi, cand vezi ca a devenit confortabil in aceasta situatie si nu isi mai poate imagina sa petreaca o perioada de timp mai lunga fara tine, trebuie sa actionezi brusc si rece. Trebuie sa il abandonezi total si neasteptat. Sa ii spui ca desi tii enorm de mult la el, esti nevoita sa il parasesti, deoarece te simti incorsetata si limitata langa el, ca te simti impedicata sa faci ceea ce vrei tu. Spune-i ca el reprezinta totul pentru tine, dar brusc ai nevoie de libertate, de aer, de experiente noi.

Te poti astepta la un nativ Taur gata sa explodeze (cu toate ca Taurii se enerveaza maxim 1-2 ori pe an), suferind ca rupeti legatura si incercand sa arate ca poti avea libertate langa el. Cheia razbunarii in dragoste fata de el este data de schimbarea de 180 de grade.

Dupa ce i-ai explicat ca ai nevoie de aer, sa rupi cu adevarat legatura cu el si sa incepi o viata sociala deosebit de aglomerata ca intotdeauna cand nativul Taur te cauta, sa fii ocupata si foarte vesela, in plina distractie.
2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Taur: