Secretul succesului zodiei Taur

2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Viata profesionala, este un continuu teren de batalie si de dezvoltare, care iti pretinde sa faci mereu fata la noi cerinte. Este normal ca iti doresti succes! Faptul ca te-ai nascut intr-o anume zodie arata punctele tale forte pentru a obtine succesul. Tu iti cunosti ”Asul din maneca” cu care poti sa castigi?

Atuul tau principal: Incapatanarea!


Pornesti greu la drum, dar odata ce ti-ai setat un obiectiv nu mai renunti. De multe ori castigi nu din cine stie ce filosofie de viata privitoare la perseverenta ci din simpla incapatanare, mai ales daca cei din jur vor sa te convinga sa renunti la acel lucru. Un avantaj al tau este ca descoperi usor locul de unde vin bani si unde sunt ascunse afacerile profitabile. Esti foarte pragmatic si te intereseaza sa vezi castigul, de aceea nu poti fi dus de nas. Nu lasi nimic din mana ci adaugi mereu la ceea ce ai acumulat deja.

Ce inseamna pentru tine succesul: Sa ai mereu un castig cat mai mare cand inchei orice afacere sau negociere! Visul tau este sa nu iesi niciodata in pierdere. Sa ai un camin confortabil si cat mai multe posesiuni in bunuri mobile si imobile.2009-09-04 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Taur: