Cum sa educi copilul din zodia Varsator

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M

1.Copilul nascut in zodia Varsator este un idealist din fasa, un visator boem sau o romantica incurabila. Rolul parintilor este ca sa il(o)readuca un pic cu picioarele pe pamant. Nu inseamna sa ii taiati visele, ci doar sa il(o) ajutati sa vada obiectiv situatia si sa isi faca un plan pentru a-si atinge respectivele vise.


2. Va trebui sa lucrati la prejudecati, deoarece acest copil tinde sa priveasca lucrurile in extreme, in alb si negru. Ca parinte, explicati-i ca prejudecatile sociale nu ajuta pe nimeni si ca nimeni nu este 100% bun si nici 100% rau. Aceasta este o atitudine sanatoasa pentru a educa un copil din zodia Varsator, caci daca vede lucrurile in alb si negru va deveni un rebel incapatanat.


3. Incurajati comportamentul altruist. Acest copil are un suflet generos si idei geniale si va putea deveni o adevarata forta pozitiva in aceasta lume daca veti avea grija ca de mic sa fie altruist, sa isi doneze jucariile la copiii mai saraci, sa faca munca voluntara la varsta adolescentei.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Varsator: