Mireasa din zodia Varsator

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Nunta, cel mai mare eveniment social din viata unei femei va purta amprenta personalitatii zodiei in care este nascuta mireasa. Afla ce fel de nunta vei avea tu si cum vei fi ca mireasa.

Mireasa din zodia Varsator: Ea este, ca intotdeuna, unicata. Acest lucru o stie exprima prin tot, incepand de la tinuta ei la modul in care isi va organiza nunta. Foarte prietenoasa, toata lumea se va simti minunat la nunta ei deoarece stie sa indulceasca inimile.

Stilul nuntii tale: Mireasa din zodia Varsator va face lucrurile in felul ei si nu simte nevoia sa primeasca sfaturi de la altii. Ea are o viziune a ei speciala, tot ceea ce ii trebuie sunt o armata de specialisti capabili sa ii faca visul sa devina realitate. Va lupta pentru o programare la cel mai bun hair-stylist, va rezerva cel mai respectabil local si va cauta cu neliniste un designer cu experienta care sa ii poata face rochia deosebita pe care si-a imaginat-o. In orice caz, isi va surprinde invitatii, deoarece in final totul va iesi conform planului ei.

Recomandarea astrelor:
Discuta cu perechea ta despre posibilitatea de a realiza o petrecere doar pentru tineret, prietenii si rudele de varsta voastra, curand dupa nunta. Puteti sa va adunati la un club si sa depanati momentele amuzante de la nunta sau din luna de miere, ori sa va adunati acasa la voi, sa va uitati la inregistrare si sa discutati vrute si nevrute. Va fi ceva special, unic si foarte placut pentru toata lumea.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Varsator: