Razbunarea in dragoste - Barbatul din zodia Varsator

2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Este posibil ca cel putin o data in viata sentimentele tale sensibile sa fi fost calcate in picioare de un barbat care nu le-a putut aprecia. El, sigur de sine, stapan pe situatie si increzator in sarmul sau, parea invulnerabil. Pe cand pe tine te-a lasat cu inima franta si cu stima de sine distrusa.

Ai vrea sa iti recastigi demnitatea, sa te ridici si sa ii arati ca nici el nu este invulnerabil, dar nu stii de unde sa incepi. Astrele iti dezvaluie punctul sensibil al fiecarui barbat in functie de zodia sa.

Barbatul din zodia Varsator

Barbatul din zodia Varsator pare atat de inocent indragostit de notiunea de iubire pura incat nici nu ai crede ca poate face cuiva rau in dragoste. Insa, exact acest idealism al sau te poate rani, cand iti afiseaza pe ton senin si neajutorat: ”m-am indragostit de alta”.

Acest nativ apeleaza mereu la intelegerea si compasiunea feminina, de aceea esti gata sa ii sari in ajutor in loc sa il certi. Indiferent ce miscare faci, el va spune ca nu ai inima daca nu stii sa ierti. El se apara extrem de bine cu argumente. Spune despre cei care nu il inteleg ca sunt ”persoane care nu au cunoscut iubirea.” Din pacate, pentru el nu conteaza cate femei raneste in aceste escapade sale idealiste.

Varsatorul pare invulnerabil in lumea lui de vise, in timp ce tu plangi de ti se rupe inima in lumea reala. Te vei putea razbuna pe ceea ce ti-a facut doar daca o sa ajungi sa ai constiinta curata ca nu faci un lucru rau, punandu-l si pe el putin pe jar.

Ataca-i ideologiile, teoriile si spune-i ca nu are dreptate, conceptiile sale sunt eronate. Un barbat Varsator vrea inainte de toate sa demonstreze ca este superior intelectual femeilor.

El vrea sa fie nu doar iubit ci si admirat pentru cat de multe lucruri stie si isi va domina grupul de prieteni. Inarmeaza-te cu argumente logice, tehnice, morale si spirituale (citeste mai multe carti) dupa care bate-l pe terenul sau.

Fa acest lucru in public, intre prietenii comuni. Nu uita sa glumesti cand vezi ca se va aprinde si se va enerva pentru faptul ca il contrazici.

In fond si in principiu, cineva trebuie sa ii demonstreze ca femeile nu sunt inferioare barbatilor. Va fi atat mai dureros pentru el ca acest lucru il vei face tu, femeia care odata a fost vulnerabila in fata lui.


2010-07-25 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Varsator: