Persoana nascuta in ziua de Duminica

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE DUMINICA

Ea este o femeie optimista, energica si creativa. Mandria ei este notabila. Nu face compromisuri in relatia de cuplu si isi impune vointa, de aceea prefera un partener maleabil. Este calauzita de pasiune si idealism. Ii place sa fie centrul atentie, se ingrijeste de frumusetea ei si are gusturi impecabile legate de haine. Intotdeuna atrage atentia cand isi face prezenta in societate.


BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE DUMINICA

El este un barbat foarte mandru si sigur de sine. Este obisuit cu faptul ca atrage usor atentia in societate si fetele sunt atrase irezistibil de aerul sau de superioritate. Din partea partenerei sale cere atentie si apreciere nemarginita, chiar si supunere. Are o vointa puternica, ii place sa fie ascultat, este sensibil la complimente. Atunci cand iubeste isi protejeaza partenera si este gelos.


COMPATIBILITATE:


Compatibilitatea voastra este ridica cu nativii nascuti in ziua de Marti si Joi. Compatibilitatea este insa scazuta cu nativii nascuti Miercuri si Sambata, prea distanti pentru atentia nemarginita pe care o cer nativii nascuti Duminica.2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ziua nasterii: