Persoana nascuta in ziua de Luni

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE LUNI

Este o femeie sensibila si tandra, cu un spirit matern pronuntat. Ea nu poate sa se simta fericita pana nu isi intemeiaza o familie cu copii. Are foarte multa dragoste de oferit, este tandra si in secret, visatoare. In dragoste alege mereu ceea ce ii dicteaza inima. Se adapteaza foarte usor la viata in doi, face multe compromisuri si cauta mereu armonia si intelegerea.


BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE LUNI


Este un barbat misterios si complicat. Sub o aparenta de calm si de siguranta de sine, ascunde multe nelinisti. Se framanta mult atat pentru problemele in profesie cat si in dragoste, deoarece este perfectionist si foarte sensibil. Are nevoie de o partenera care sa ii ofere multa afectiune, atentie, grija, intelegere si blandete. Singuratatea nu este pentru el. Imaginatia lui este bogata si isi poate surprinde iubita cu gesturi romantice.


COMPATIBILITATE:


Persoanele nascute Luni au o afinitate crescuta cu persoanele nascute in ziua de Luni, Miercuri si Sambata. Afinitatea este una ridicata si in cazul in care barbatul este nascut Duminica, iar femeia Luni, insa invers nu este valabil. Nativii nascuti Luni ar trebui sa se fereasca de nativii nascuti Marti si Joi, deoarece acestia ii pot face sa ramana cu inima ranita.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ziua nasterii: