Persoana nascuta in ziua de Marti

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE MARTI

Este o femeie plina de pasiune si energie, cu simtul umorului si o inima fierbinte. Are multi admiratori datorita spiritului ei viu si deschis, insa ea fuge de barbatii plictisitori si de relatiile monotone. Ea se indragosteste foarte puternic de un barbat care reuseste sa ii tina interesul treaz, sa ii ofere momente de pasiune si suspans. Este adepta comunicarii deschise si in general, asteapta de la un barbat sa gandeasca noncomformist.


BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE MARTI


Acest barbat este un seducator innascut, sigur pe sine si cu simtul umorului. Ii place sa ia initiativa si sa ”vaneze”, de aceea apreciaza fetele care nu ii cedeaza usor avansurilor sale. Este un barbat entuziast si optimist, care are darul de a indeparta toate momentele neplacute din viata unei femei. Viril si pasional, alaturi de el viata este mereu interesanta si plina de momente de neuitat.


COMPATIBILITATE:

Compatibilitate foarte buna exista intre nativii nascuti Marti si nativii nascuti Sambata si Duminica. Compatibilitatea este scazuta insa cu nativii nascuti Luni, Joi si Vineri, din cauza diferentelor de temperament.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ziua nasterii: