Persoana nascuta in ziua de Miercuri

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE MIERCURI

La prima vedere este rezervata si distanta, acest lucru deoarece cu mintea ei lucida se fereste de dezamagirile in dragoste. Ea are nevoie de sentimente sincere si autentice, de stabilitate, echilibru si securitate. In general, este o prietena foarte buna cu baietii. Doar cel caruia isi daruieste inima va descoperi cat de multa pasiune, senzualitate si tandrete poate sa ofere.


BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE MIERCURI

Este un barbat care nu se descurca prea bine in jocul seductiei si al flirtului, deoarece este sincer si deschis. Nu se pricepe la tertipurile in dragoste. Din cauza aceasta, nu orice femeie ii va descoperi comorile interioare: dragostea, sensibilitatea, loialitatea si constiinciozitatea cu care lupta pentru relatia lui, insa cea care il avea de partener, va fi fericita alaturi de acest barbat care pune suflet in relatie.


COMPATIBILITATE:

Compatibilitate ridicata exista intre nativii nascuti Miercuri si cei nascuti Luni, Miercuri si Sambata. Probleme vor exista intre acesti nativi si cei nascuti Marti si Duminica, chiar daca atractia erotica este puternica.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ziua nasterii: