Persoana nascuta in ziua de Sambata

2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M

FEMEIA NASCUTA IN ZIUA DE SAMBATA

Miserioasa si independenta, este o femeie greu de descifrat si de cucerit. Punctul ei sensibil este seductia intelectuala, un barbat care stie sa foloseasca cu maiestriecuvintele o poate cuceri. Are tendinta de a parea indiferenta, pana in momentul in care este sigura pe sentimentele barbatului care ii face avansuri. Loiala, sensibila si capabila de mari sacrificii in dragoste, este o partenera de incredere.


BARBATUL NASCUT IN ZIUA DE SAMBATA

Independent si individualist, este capabil sa traiasca mult timp singur. Are tabieturile sale si este mai rezervat. O femeie cu mult tact va reusi sa ii castige inima. Nu face declaratii de dragoste inflacarate, insa este de incredere. Are nevoie de multa libertate si spatiu personal. Iubeste copii, fata de care isi manifesta tandretea.


COMPATIBILITATE:


Temperamentul nativilor nascuti Sambata este compatibil cu cel al celor nascuti Luni si Miercuri si complementar celor nascuti Marti, cu care pot avea o relatie buna totusi. Relatia pe termen lung nu va fi insa satisfacatoare intre acesti nativi si cei nascuti in ziua de Joi si de Vineri.


2010-06-24 | Recomanda articolul prin Y!M
Alte articole din Ziua nasterii: