Calculator de compatibilitateCompleteaza formularul de mai jos cu zodiile si ascendentii vostri si introdu codul primit prin SMS.
In cateva secunde vei afla cat de compatibili sunteti din punct de vedere astrologic!

Daca nu cunosti ascendentul tau sau pe cel al partenerului/ei, contacteaza-ne la or.nitsedortsa@golortsa

Zodia ta: Zodia partenerului/ei:
Ascendentul tau: Ascendentul partenerului/ei:

Pentru a comanda cod la programul de compatibilitate, va rugam trimiteti un e-mail la astrolog@astrodestin.ro. Costul unui cod este de 5 euro sau echivalentul in lei. Plata se poate face prin banca sau paypal, detaliile le veti primi in momentul comenzii.
Cod SMS: Numar valabil numai in retelele Vodafone si Cosmote!
 


DE CE ESTE IMPORTANT ASCENDENTUL?

Potentialul relatiei se poate afla dupa zodiile celor doua persoane, insa viitorul cuplului, numai dupa ascendent. Dupa varsta de 30 de ani, la fiecare persoana ascendentul devine mai puternic decat caracteristicile zodiei. Intr-o relatie de cuplu pe termen lung, cei doi dupa ce ascendentul devine activ, pot sa descopere ca nu se mai inteleg deloc sau dimpotriva ca relatia lor a devine tot mai puternica.

Cum se calculeaza ascendentul:
Trimiteti urmatoarele date pe astrolog@astrodestin.ro pentru un calcul gratuit: ziua, luna, anul, ora si localitatea nasterii. Incercati sa aflati ora nasterii cu o toleranta de maxim 10 minute plus sau minus.

Daca nu cunoasteti ora nasterii si nu aveti cum sa o aflati ce puteti face pentru a va cunoaste viitorul impreuna? Apelati la o consultatie de tarot la expertii nostri la rubrica Intrebarea zilei.

Tip de rezultat la programul de compatibilitate:

POTENTIALUL RELATIEI
Atractia dintre voi doi este vizibila si intelegerea sufleteasca se petrece usor. Comunicati mai bine prin starile sufletesti decat prin vorbe. Cu toate ca exista aspecte astrologice foarte frumoase, voi doi tindeti sa vedeti obstacolele minore din calea relatiei voastre mult mai mari. De fapt, singuri va puneti bariere printr-o gandire negativista. Ca si cuplu traiti un fel de drama, care nu ar trebui sa existe daca ati sti sa fiti mai increzatori in relatia voastra. Nici unul nu reusiti sa priviti cu adevarat pozitiv relatia. O cearta minora precum si cuvintele dezaprobatoare ale celor din jur va fac sa va indoiti daca veti fi vreodata cu adevarat fericiti impreuna.

EVOLUTIA RELATIEI
Odata cu trecerea timpului, in aceasta relatie va veti gasi locul. Se vor petrece mai multe evenimente pozitive, peste asteptarile voastre, din domeniul profesional si financiar in special, care va vor da ocazia sa va impliniti visele familiale impreuna. O departare de familia de origine va va fi favorabila. Prieteni veti avea putini, dar apropiati. Veti avea impliniri prin copiii vostri. A doua parte a relatiei va fi linistita, mai putin pasionala, axata mai mult pe realizarea ambitiilor profesionale si educarea copiilor. Aveti multe ambitii si impreuna veti reusi sa le impliniti.